Deal Jovanovic - Shandong nog niet rond

DONDERDAG, 27 JUNI 2013, 08:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het bericht Milan Jovanovic getekend heeft bij het Chinese Shandong Luneng blijkt voorbarig te zijn geweest. De club biedt Jova een monstercontract aan, maar zijn echtgenote voelt niets voor een verhuis naar China.


Jovanovic traint momenteel in Servië bij zijn ex-club ­Vojvodina Novi Sad en individueel met twee privétrainers. Sinds enkele dagen heeft hij een aanbod van Shandong Luneng om daar zijn carrière te vervolgen. ­Radomir Antic is daar trainer en die nam Jova in 2010 mee naar het WK. De twee kregen daar een hechte band.

Shandong Luneng nam telefonisch contact op met de enthourage van Jovanovic en bood hem een contract voor twee jaar. Het loon dat hij er kan verdienen, neemt gigantische proporties aan. Mar zijn vrouw wil niet naar China. Zij blijft liefst in België, maar dat is geen optie.

Volgens Het Laatste Nieuws zorgt het bod van Shandong voor slapeloze nachten ten huize Jovanovic. "Ik moet alles goed overwegen", zo liet Jova aan de krant weten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.