Mboyo meldt zich ziek bij Gent

WOENSDAG, 26 JUNI 2013, 08:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Geen Ilombé Mboyo gisteren op de fysieke ­proeven van AA Gent. De spits meldde zich ziek. Intussen blijft hij aandringen op een transfer. Zelf wil hij liefst naar Anderlecht, maar Gent voelt meer voor het geld van Hull City.


Voor de tweede dag op rij werden de spelers van Gent gisteren medisch getest. Mboyo voelde zich echter te ziek om de inspanningsproef af te werken. De medische staf hoopt dat het wel meevalt en hoopt dat hij zijn test eerstdaags toch kan doen.

Een vertrek bij Gent komt echter dichterbij. De club beloofde Mboyo dat hij deze zomer een stap hogerop mag zetten en zowel Anderlecht als Hull dringen aan op een transfer. In Engeland wordt de interesse van Hull heel concreet genoemd, maar Mboyo wil absoluut naar het WK in Brazilië. Hij acht de kans groter dat dit lukt als speler van Anderlecht.

De komende dagen zou meer duidelijkheid moeten komen over de stand van zaken. Morgen hervat Gent de trainingen en overmorgen vertrekt het op oefenkamp. Toen Bryan Ruiz drie jaar geleden na een lange soap van Gent naar Twente verhuisde, bleef hij ook aan de kant tijdens de voorbereiding. Men wilde geen enkel risico lopen dat hij zich zou blesseren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.