Armenteros: "Ik wil me dit seizoen tonen"

DINSDAG, 25 JUNI 2013, 09:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Komend seizoen moet voor Samuel Armenteros het jaar van de doorbraak bij Anderlecht worden. Als hij blijft tenminste, hij wordt immers genoemd als wisselgeld voor Ilombé Mboyo. "Daar klopt niks van", stelt hij duidelijk.


Armenteros vertelt dat hij tijdens zijn vakantie via Twitter geconfronteerd werd met de berichten over Gent. "Als er ooit sprake is van een transfer, zal ik zelf wel bepalen naar waar ik ga", zo zegt de Zweed.

13 doelpunten

Maar aan een vertrek denkt hij niet. Na een moeilijk eerste half jaar in Brussel wil hij zich dit seizoen bewijzen. Hij beseft dat het vertrek van Mbokani en mogelijke transfer van De Sutter kansen bieden voor hem. "Maar ik weet dat er nog een extra spits zal komen", aldus Armenteros.

"Maar ik weet wat ik kan en wil het dit seizoen ook tonen", klinkt het ambitieus. "In Nederland scoorde ik als diepe spits, wat mijn lievelingspositie is, tijdens de eerste seizoenhelft dertien keer. Ik wil hetzelfde doen bij Anderlecht."

Twitter-accident

In zijn eerste half jaar bij Anderlecht kwam Armenteros niet verder dan enkel invalbeurten. Dit viel hem zwaar en hij uitte zelfs kritiek via Twitter. "Ik voelde me niet fair behandeld en liet me even gaan. Noem het vijf emotionele seconden."

Armenteros benadrukt wel dat een dag later het incident alweer gesloten was. Hij sprak erover met John van den Brom, ze gaven elkaar een hand en alles was van de baan.



anderlecht-online forum