"Graag nog Anderlecht-spelers huren"

DINSDAG, 25 JUNI 2013, 09:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook dit seizoen zal Anderlecht tal van spelers verhuren. De Graafschap hoopt er opnieuw enkele ter beschikking te krijgen. "Anderlecht is tevreden hoe wij met de gehuurde spelers omgaan en ze trachten beter te maken."


Vorig seizoen speelden Jordan Garcia-Calvete en Karim Tarfi op uitleenbasis in Doetichem. De eerste maakt nu definitief de overstap. "Hij zal een contract van twee seizoenen met de optie voor één seizoen extra tekenen", vertelt technisch manager Roland Vroomans aan Voetbalnieuws.

Ook Tarfi kan blijven. De Graafschap wil hem definitief overnemen, maar ook een uitleenbeurt is niet uitgesloten. "Tarfi is momenteel revaliderende van een blessure, maar voor De Graafschap zeker nog een optie. Het zal voornamelijk afhangen van zijn fitheid", aldus Vroomans.

Nog spelers huren

Mogelijk maken nog andere spelers de overstap naar De Graafschap. "Ik ben nog steeds in goede verstandhouding met Herman van Holsbeeck en wat mij betreft huren wij ook het komende seizoen een of twee spelers van Anderlecht", zegt Vroomans.

"Anderlecht is tevreden hoe wij met de gehuurde spelers omgaan en ze trachten beter te maken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.