Verslag van de eerste trainingsdag

DINSDAG, 25 JUNI 2013, 09:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

25 spelers betraden gisteren om 18 uur het veld van het Constant Vanden Stock-Stadion voor de eerste training. Matias Suarez was daar nog niet bij. Zijn oma is overleden en hij wordt daarom pas donderdag op de club verwacht.


Hoewel er pas in de vooravond getraind werd, moesten de spelers zich al 's morgens melden in Anderlecht. De nieuwe fysiektrainer Jurgen Seegers nam de spelersgroep mee naar het Energy Lab in Gent voor hun medische en fysieke tests.

Veel supporters

Om 18 uur begon het echte werk. Duizenden supporters waren opgedaagd voor deze eerste training. Omdat tal van kernspelers nog genieten van hun vakantie, mochten enkele spelers op overschot meetrainen. "Dit is geen tweede kans, die jongens weten waar ze aan toe zijn", stelde John van den Brom wel duidelijk.

Aanwezig op de training: Proto, Kaminski, Roef, Deschacht, Vanden Borre, Vico, Vargas, Cyriac, De Sutter, Armenteros, De Zeeuw, Tielemans, Dendoncker, Jaadi, Bourard, Alvarez, Wellington, Chavarria, M. Tarfi, Aoulad, Bouhna, Diandy, Veselinovic, Marecek en Molins.

Training beloften

Eerder op de dag hadden ook de beloften de training hervat. Molins, Marecek, Veselinovic, Chavarria, Diandy, Seck, Bouhna, Tarfi en Aoulad hadden ook daar al meegetraind. Zij zijn de spelers die de club mogen verlaten. Ook doelman Liam Bossin, overgekomen van White Star Woluwe, trainde met de beloften.



anderlecht-online forum