"Speuren hele wereld af op zoek naar talent"

MAANDAG, 24 JUNI 2013, 14:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht hervat straks de trainingen zonder nieuwkomers. Hoewel al enkele basisspelers en luxe-invallers vertrokken, stemt dit John van den Brom niet bezorgd. "Wat telt, is er staan in augustus", zo vertelt de coach.


Met Fede Vico haalde Anderlecht al één versterking, maar die sluit pas volgende week aan. Intussen worden wel heel wat spelers aan Anderlecht gelinkt. "We zijn druk bezig met het binnenhalen van jonge spelers", aldus Van den Brom. "Onze scouts speuren de hele wereld af op zoek naar talent."

Vooral diep in de spits is er nog versterking nodig. Met Mbokani, Jovanovic en Iakovenko vertrokken al drie spelers met een neus voor doelpunten en ook Tom De Sutter aast op een transfer. "Hij is een fantastische prof. Ik wens hem het allerbeste, of het nu bij Brugge, Standard of Feyenoord is. Zo lang wij maar een goede prijs krijgen", zegt van de Brom over de spits.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.