Gent wil harde cash voor Mboyo

ZATERDAG, 22 JUNI 2013, 14:21 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De (mogelijke) transfer van Ilombé Mboyo is nog lang niet in kannen en kruiken. Gent wil geld voor zijn spits, Anderlecht hoopte dan weer enkele spelers in de deal te kunnen betrekken. Beide managers geven nu antwoord.


Michel Louwagie, manager van AA Gent is duidelijk: "Wij willen niet wisselen, wij willen geld". Louwagie wil geld op tafel zien voor Mboyo in plaats van één of meerdere spelers in ruil te krijgen, een plan dat volgens de pers Anderlecht in gedachten had.

Langs de zijde van Anderlecht waren er al verschillende namen opgedoken die eventueel naar Gent zouden kunnen in ruil voor Mboyo. Pablo Chavarria was er een van maar ook Samuel Armenteros. Van Holsbeeck ontkent ten stelligste dat ze die laatste zouden betrokken hebben in een mogelijke deal met Gent voor Mboyo.

Ook over andere geruchten zoals de interesse in Benjamin Mokulu en Mahatma Otoo is de manager duidelijk: "Dit wordt in de pers geschreven om de prijs van een speler op te drijven."

En ook over een eventueel vertrek van Lucas Marecek, die terugkeert na een uitleenbeurt aan Heerenveen, naar Bologna laat Van Holsbeeck verstaan dat hij niets gehoord heeft van Bologna noch weet heeft van eventuele gesprekken tussen club en speler.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.