Suarez tekent bij tot 2017

ZATERDAG, 22 JUNI 2013, 10:31 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het is nog niet officieel maar binnenkort zal Matias Suarez zijn contract bij Anderlecht verlengen tot 2017, dat schrijven La Dernière Heure en Het Nieuwsblad. Het contract houdt tevens een serieuze salarisverhoging in.


Al enkele dagen wordt de Argentijn door de Spaanse media gelinkt aan Sevilla en Real Sociedad. Maar het gaat hier enkel om zaakwaarnemers die snel geld willen verdienen op de rug van de speler. Volgens de Spaanse site as.com had Anderlecht zelfs een prijs van 9 miljoen euro achter de naam van Suarez geplakt.

Het nieuwe contract dat de Argentijn zal komende week zal ondertekenen houdt een serieuze salarisverhoging in waardoor hij één van de best betaalde spelers bij paars-wit zal worden. Het contract zal hem tot 2017 bij Anderlecht binden, waar het huidige contract in 2015 afloopt.

Door deze contractverhoging kan de club uiteindelijk ook de prijs opdrijven bij nieuwe interesse tijdens de wintermercato.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.