De Zeeuw: "Hervat maandag bij Anderlecht"

DONDERDAG, 20 JUNI 2013, 12:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Er is nog steeds geen duidelijkheid of Demy de Zeeuw ook volgend seizoen voor Anderlecht speelt. Maandag meldt hij zich wellicht in Brussel om de training te hervatten. Maar dit betekent niet dat hij ook zal blijven.


"Maandag begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen, ik begin zo goed als zeker bij Anderlecht want ik heb nog een contract met Anderlecht tot 30 juni", zo meldt De Zeeuw via Facebook.

"Op 1 juli moet ik mij weer in Moskou melden omdat de clubs nog geen akkoord hebben. Ik wil graag blijven, maar wat ik voor mijn vakantie al aan gaf: Spartak bepaalt onder welke voorwaarden ik mag vertrekken en tot op heden is daar nog geen oplossing in gevonden."

"Dus het kan zo maar zijn dat ik volgende week nog een week in Brussel ben en daarna niet meer terug kom. Ik hoop het niet want ik wil volgend jaar graag weer kampioen worden en in de Champions League spelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.