Sevilla informeerde tevergeefs naar Suarez

DONDERDAG, 20 JUNI 2013, 08:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het Spaanse FC Sevilla informeerde een maand geleden naar de transfervoorwaarden van Matias Suarez. "We hebben inderdaad goede contacten met Sevilla en de naam van Mati is daar gevallen", zo bevestigd het management van Suarez.


Het is Sergio ­Mandrini, een medewerker van Suarez' hoofdmanager Jorge Cyterpiller, die deze uitspraak deed in de Spaanse pers. "Sevilla is een belangrijke club en een mooie stad", aldus Mandrini nog.

Volgens La Dernière Heure zou het management van Suarez Anderlecht onder druk proberen te zetten om de Argentijn nog deze zomer te verkopen. "Mati is niet meer de Gouden Schoen en de speler die we kenden", probeert Mandrini de transferprijs omlaag te praten.

Anderlecht wil hier echter niet in meegaan. In tegendeel, het gaat ervan uit dat Suarez zijn in 2015 aflopend contract met twee jaar zal verlengen. Paars-wit hoopt dat Suarez komend seizoen zijn topvorm opnieuw bereikt en zich tijdens de Champions League in de kijker speelt. Als er dan een niet te weigeren bod binnen komt, wil Anderlecht wel meewerken aan een transfer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.