Jovanovic: "Misschien stop ik wel"

ZATERDAG, 15 JUNI 2013, 10:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Milan Jovanovic verblijft momenteel in zijn thuisland Servië. Het Belang van Limburg ging hem daar opzoeken voor een gesprek over verleden en toekomst. "Anderlecht is de mooiste club waarvoor ik ooit gespeeld heb", vertelt hij.


Afgelopen maand kwam er een eind aan het tweejarig avontuur van Jovanovic bij Anderlecht. Een nieuwe club heeft Jova nog niet. Naar eigen zeggen kreeg hij nog geen enkel aanbod van een club waarvoor hij zou tekenen. "Ik wil op een fatsoenlijk niveau blijven", zegt hij.

Toch sluit Jova een transfer naar China of het Midden-Oosten niet uit. Maar dan moet het wel om een topclub gaan. Een middenmoter mag immense sommen bieden, Jova wil voor de prijzen spelen. Als er geen club komt die aan zijn ambities beantwoordt, denkt Jovanovic zelfs aan stoppen.

Over Anderlecht dan. Jovanovic bevestigt dat hij voor één jaar kon bijtekenen, maar zelf besliste niet te blijven. "Een week voor het einde van de competitie heb ik dat gemeld aan coach en bestuur", aldus Jovanovic. Hij vond dat hij alles gezien had bij Anderlecht en dat verzadiging dreigde op te treden.



anderlecht-online forum