Van Holsbeeck trots op jeugdopleiding

WOENSDAG, 12 JUNI 2013, 19:31 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In het kader van zijn 10-jarig managerschap heeft Herman Van Holsbeeck woensdag een persconferentie georganiseerd. Het Nieuwsblad was er bij en noteerde dat de manager vooral trots is op de jeugdopleiding van Anderlecht.


Hij verwijst hierbij naar de recent behaalde overwinningen in de Viareggio Cup en in Nederland de AEGON Future Cup. "Dat zegt heel veel. Nu moeten we die jongens kansen geven", aldus de manager. In mei werd al de daad bij het woord gevoegd en vijf jongeren naar de A-kern gehaald.

Herman Van Holsbeeck nam het in 2003 over van Michel Verschueren. Hij kwam over van Lierse waar hij de job van commercieel manager uitoefende. De huidig manager van Anderlecht heeft nog steeds veel lof voor wat Mister Michel voor de club gedaan heeft. Van Holsbeeck is dan van mening dat Michel Verschueren en Roger Vanden Stock verantwoordelijk zijn voor het succes van paars-wit nu.

Zelf zal Van Holsbeeck nog maar 5 jaar als manager aanblijven en is hij volop bezig met het klaarstomen van zijn opvolging. "We willen de weg inslaan van de nationale ploeg: dat is een machine met veel aandacht voor goeie marketing."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.