Bruno en Praet begrijpen kritiek op Biglia niet

WOENSDAG, 12 JUNI 2013, 15:20 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Sport Voetbalmagazine strikte de Anderlecht-jongeren Dennis Praet en Massimo Bruno voor een interview. Beiden begrijpen de kritiek op Lucas Biglia niet. "Hij laat op zijn eentje de ploeg draaien", klinkt het lovend.


"Ik begrijp de commentaren richting Lucas niet. Zeker niet omdat hij alles doet voor zijn sport", aldus Praet. "Als hij de bal in bezit heeft blijft hij kalm. Hij toonde zich zeer belangrijk voor de ploeg vorig seizoen."

Bruno treedt hem hierin bij: "Ik kan zeggen dat Lucas een klasse apart is. Als ik de commentaren lees begrijp ik het echt niet. Wanneer hij niet in de ploeg staat spelen we op een compleet andere manier. Hij laat op zijn eentje de ploeg draaien."

Ziet Praet zichzelf in de toekomst als vervanger van Biglia? "Ik speel graag op de nummer 10 positie. Maar ik ga ook graag de bal wat lager ophalen. De coach vroeg me echter om hoger te spelen en Biglia te laten terugzakken. Maar misschien dat ik de toekomst meer evolueer naar een rol als centrale middenvelder en balrecuperatie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.