"Anderlecht wou wel op alle dagen spelen"

DINSDAG, 11 JUNI 2013, 23:45 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In een communiqué maakt Anderlecht duidelijk dat het zelf bereid was om op vrijdagen, zaterdagen als zondagen te spelen en er voor hen absoluut geen beperking was, buiten geen topwedstrijden te spelen na Europese wedstrijden.


"Royal Sporting Club Anderlecht is bereid om zijn thuiswedstrijden van de Jupiler Pro League te spelen op de dagen en uren zoals ze opgedragen zijn door de kalender commissie van de Pro League.

RSC Anderlecht had, voor de opstelling van de speelkalender van het nieuwe seizoen (2013-2014), de wens geuit om geen topwedstrijden te moeten spelen na Europese wedstrijden. Niets méér, niets minder. De lokale overheid heeft ook enkele desiderata geformuleerd aan de kalender commissie van de Pro League. Daar heeft de commissie, voorgezeten door de heer Van Branteghem, rekening mee gehouden.
De club is bereid om op vrijdag, zaterdag of zondag te voetballen in het Constant Vanden Stockstadion als de lokale overheden, de rechtenhouders (TV Media) en de Pro League hier mee akkoord gaan", aldus de club in het communiqué.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.