Kaminski: "Ik wil graag naar het WK"

DINSDAG, 11 JUNI 2013, 08:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zijn eerste jaar in het Astridpark werd voor Thomas Kaminski een ontgoocheling. "Ik heb een moeilijk seizoen achter de rug", geeft hij toe. Volgend seizoen wil Kaminski dan ook uitgeleend worden. "Alles kan, behalve Club Brugge."


Kaminski kwam vorig seizoen slechts drie keer in actie: twee keer in de beker en één keer in de competitie. In tegenstelling tot Ariël Jacobs liet John van den Brom in de beker niet steevast de tweede doelman opdraven. "Nochtans was dat de afspraak", vertelt Kaminski in Het Nieuwsblad. Toch ziet Kaminski ook positieve zaken. Op training heeft hij veel bijgeleerd.

Alles behalve Club Brugge

Volgend seizoen wil hij echter meer spelen. Met enkel bekermatchen neemt hij geen genoegen. Vandaag vertrekt Kaminksi op vakantie en als hij terug is gaat hij met Herman Van Holsbeeck praten over zijn toekomst. Een transfer en uitleenbeurt behoren tot de mogelijkheden. Kaminski sluit geen enkele club uit, behalve Club Brugge. Anderlecht is immers "de club van mijn hart".

Kaminski heeft trouwens een goede reden om meer te willen spelen. Zijn deelname aan de VS-stage met de Rode Duivels heeft hem zin in meer doen krijgen. "Ik wil heel graag naar het WK", zo zegt hij. Dit lijkt geen onrealistische ambitie nu derde doelman Jean-Francois Gillet in Italië voor de rechter moet verschijnen in een omkopingszaak. Maar om Brazilië te halen, zal Kaminski dus wekelijks moeten spelen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.