Uitslagen interlands Anderlecht-spelers

ZATERDAG, 8 JUNI 2013, 09:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Diverse Anderlecht-spelers waren opgeroepen om gisteren of vannacht aan te trede met hun land, maar niet iedereen kwam in actie. Wie wel speelde, was Lucas Biglia. Hij stond met Argentinië negentig minuten op het veld.


In Buenos Aires raakten de Argentijnen wel niet verder dan 0-0 tegen Colombia. Beide ploegen speelden driekwart wedstrijd met tien man. Biglia kreeg na 41 minuten geel. In de stand blijft Argentinië op kop.

Bij de Verenigde Staten bleef Sacha Kljestan de hele partij op de bank. De VS won met 1-2 in Jamaica en staat samen met Costa Rica en Mexico (dat wel een match meer heeft) op kop in de Noord-Amerikaanse zone.

In diezelfde poule verloor Honduras met 1-0 in Costa Rica. Andy Najar viel in na 57 minuten. Honduras staat vijfde met vier punten, drie minder dan het leidend trio.

In Europa speelde Polen 1-1 gelijk in Moldavië. Marcin Wasilewski kwam niet van de bank. Polen staat nu vierde in zijn groep.

Ook Guillaume Gillet kwam niet aan spelen toe. Hij zag hoe België met 2-1 won tegen Servië en alleen leider werd in groep A.

Zweden deed een slechte zaak door met 2-1 te verliezen in Oostenrijk. Behrang Safari stond niet op het wedstrijdblad. Zweden ziet zo Oostenrijk de tweede plaats pakken en volgt op drie punten.

In Afrika speelde Congo eerder op de avond 0-0 gelijk tegen Libië. Chancel Mbemba speelde vijftien minuten mee, van Dieumerci Mbokani geen spoor.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.