Brazilaanse pers: Bueno naar Anderlecht

WOENSDAG, 5 JUNI 2013, 18:06 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens de website gabrielfuh.com.br zou Anderlecht Wellington Bueno (17) aangetrokken hebben. De middenvelder van Desportivo Brasil wordt omschreven als 'de nieuwe Kaká' en kon rekenen op heel wat interesse van topclubs.


De zaakwaarnemer, Alexis Malavolta, zou bevestigd hebben dat de speler bij paars-wit zal tekenen: "Het is de kans waarvan hij altijd gedroomd heeft maar hij blijft met zijn beide voeten op de grond. Hij kan niet wachten om bij Anderlecht te spelen."

De 17-jarige Braziliaan zou aanbiedingen van Hertha Berlijn en Manchester United hebben afgeslagen en kiest dus voor Anderlecht. Bueno, die ook Juninho wordt genoemd, werd afgelopen maand nog uitgeroepen tot beste speler van het Internationale toernooi in Varsseveld.

Toch moet Anderlecht nog even wachten op zijn definitieve komst. Juninho wordt op 20 april 2014 18 jaar en pas dan zal hij speelgerechtigd zijn voor het eerste elftal van Anderlecht. Tot die datum zal hij uitkomen bij de beloften.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.