Overzicht laatste transfernieuws

ZONDAG, 2 JUNI 2013, 12:37 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Van een rustige zondag op het vlak van nieuws hebben we gebruik gebruik gemaakt om van enkele transferdossiers, die bij Herman Van Holsbeeck op tafel liggen, het laatste nieuws op een rijtje te zetten.


Lucas Biglia: Zal naar Lazio trekken al is volgens Herman Van Holsbeeck de deal nog niet rond. De Argentijn kan bij de Italiaanse club een contract tekenen tot 2017. Als transferprijs wordt een bedrag van 6 miljoen euro genoemd. De transfer wordt ten vroegste op 16 juni officieel.

Dieumerci Mbokani: Kon naar Kiev maar heeft dat aanbod afgewezen en wil naar Engeland. Hij kan rekenen op interesse van heel wat ploegen uit de Premier League waarbij West Bromwich in de pole positie ligt.

Ivan Alejo: La Dernière Heure schreef dat de jonge spits van Atletico Madrid liever bij zijn ploeg wil blijven. Andere bronnen schrijven dan weer dat hij toch naar paars-wit komt.

Marcin Wasilewski: Hij geniet nog steeds interesse van Legia Warschau maar wacht af. Er is ook interesse uit Rusland en China en ook bij Lazio zijn dossier op tafel liggen.

Milan Jovanovic: Op zijn Facebookpagina stond dat hij een contract voor twee jaar bij het Griekse Olympiakos ondertekend had. Nog dezelfde dag werd dit bericht ontkend want de speler heeft zelfs geen Facebookaccount. Zijn beslissing wordt binnen enkele dagen wel bekend.

Oleksandr Iakovenko: Trekt transfervrij naar Fiorentina waar hij een contract tot juni 2016 getekend heeft.

Michy Batshuayi: Op dit moment onder contract bij Standard maar Herman Van Holsbeeck zou hem graag terug naar Anderlecht halen. Dit plan stoot echter op een njet van Roland Duchâtelet.

Tom De Sutter: Schermde met een aanbieding van Club Brugge maar Club vindt 3 miljoen te veel voor de spits. Anderlecht wil hem ook niet laten vertrekken naar een rechtstreekse concurrent. Gent blijft een optie voor de speler maar ook Keulen en Nürnberg zouden interesse tonen.

Ilombé Mboyo: Gent wil veel geld voor de speler maar de gesprekken zijn aan de gang. Anderlecht probeert dit op te lossen door Pablo
Chavarria en eventueel nog andere spelers in ruil aan te bieden.

Pablo Chavarría: Mag de club verlaten en kan wellicht naar Gent.

Demy De Zeeuw: Het dossier zit muurvast. Het komt er op neer dat Anderlecht de speler ook volgend seizoen wil huren maar zijn huidige club Spartak Moskou enkel wil verkopen. De gesprekken zijn voor onbepaalde tijd opgeschort.

Cheikhou Kouyaté: Is zo goed als Belg en wil naar Engeland. Maar er volgt nu nog een administratieve procedure die maximaal zes maanden kan duren. In het beste geval duurt dit minder lang en kan Kouyaté voor eind augustus zijn paspoort ontvangen en zijn droomtransfer naar Engeland realiseren.

Anthony Vanden Borre: In de Franstalige pers werd geschreven dat hij een contract voor twee jaar ondertekend had maar dat werd de volgende dag al ontkend. Maar beide partijen hebben aangegeven met elkaar verder te willen en zullen de handtekeningen volgende week gezet worden. Er is enkel nog een kleine discussie over de duur van de overeenkomst.

Fernando Canesin: De Braziliaan stuurt aan op een vertrek deze zomer. Hij kan naar Sao Paulo in Brazilië maar wil het liefst in Europa blijven.

Denis Odoi: Mag weg bij paars-wit en trekt mogelijk naar Lokeren. De onderhandelingen tussen de verschillende partijen zouden bezig zijn.

Thorgan Hazard: Blijft niet bij Zulte Waregem aan wie hij verhuurd werd en keert bijgevolg terug naar Chelsea. Er is verder geen nieuws rond een mogelijke transfer. Stilte voor de storm?



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.