Poll: Jullie hopen vooral op Thorgan Hazard

DONDERDAG, 30 MEI 2013, 20:11 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

In onze poll vroegen we jullie wie Anderlecht absoluut moest aantrekken deze zomer. William Vainqueur, Thorgan Hazard en Ilombe ‘Pelé’ Mboyo waren de drie mogelijkheden. De overgrote meerderheid koos voor Thorgan Hazard.


De jongere broer van Eden behaalde 80% van de stemmen en Mboyo kwam uit op 13%. De overige 5% ging naar Vainqueur. Bijna 2.000 mensen brachten hun stem uit.

Van de drie lijkt Hazard ook de grootste kans te maken om effectief de overgang naar paars-wit te maken, zij het dan wellicht op huurbasis. De speler gaf al aan gecharmeerd te zijn door de interesse van de landskampioen en ook het rechtstreekse ticket voor de Champions League is een pluspunt. Chelsea moet weliswaar nog zijn zegen geven, maar dat lijkt een kwestie van tijd. Chelsea en Anderlecht hebben een goede band na de transfers van Romelu Lukaku en de Musonda-broers.

Ook Mboyo gaf al aan naar Anderlecht te willen, maar A.A. Gent vraagt maarliefst zes miljoen voor hem. Die prijs zou echter gevoelig kunnen zakken indien spelers als Chavarria de omgekeerde beweging maken.

Een transfer van Vainqueur lijkt uitgesloten. Standard-voorzitter Duchâtelet gaf al te kennen dat hij de fransman niet naar Anderlecht zou laten gaan en Van den Brom ziet in hem niet de ideale vervanger voor Lucas Biglia.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.