"Twee, drie stappen omhoog gemaakt"

VRIJDAG, 24 MEI 2013, 08:26 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Bram Nuytinck moet zich in Israël met Jong Oranje tevreden stellen met een plaats op de bank. "Natuurlijk neem ik daar geen genoegen mee, want ik ben geen jongen die graag op de bank zit", aldus de verdediger tegenover ad.nl.


"Maar ik ben aanvoerder van deze groep geweest, ik vind niet dat ik het recht heb om hier nu moeilijk te gaan doen", verklaart hij.

Bij Anderlecht heeft de Nederlander echter een plek in de basis veroverd. "Ik heb bij Anderlecht echt twee, drie stappen omhoog gemaakt. Ik probeer nu van achteruit mee te voetballen en mijn focus op het spelletje is sowieso erg gegroeid. Bij NEC was ik soms een beetje nonchalant, dat is er nu wel uit."

Zondag nog kon hij met paars-wit de titel vieren: "Dat was één van de mooiste dagen uit mijn leven. Op de tribune zaten allemaal familieleden en vrienden en als je dan na zoveel spanning uiteindelijk kampioen wordt, dan is de ontlading verschrikkelijk groot. We hebben een mooi feestje gevierd, biertje er bij, maar ik heb niet te gek gedaan hoor."



anderlecht-online forum