Hazard wil naar Anderlecht komen

DONDERDAG, 23 MEI 2013, 08:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Thorgan Hazard heeft de liefdesverklaring van Anderlecht positief beantwoord. De offensieve middenvelder, eigendom van Chelsea, noemt Anderlecht een mooie tussenstap. "Ik wil wel graag Champions League spelen", vertelt hij.


Hazard geeft toe dat het hem pleziert dat bestuur en coach van Anderlecht zo lovend over hem spreken. Als Zulte Waregem kampioen was geworden, was hij gebleven. Nu dit niet zo is wil hij hogerop en droomt hij van de Champions League. Bij Anderlecht kan hij die droom waar maken. "Bovendien is er bij Anderlecht meer druk. Je moet elke wedstrijd presteren."

Voor er een beslissing valt, moet eerst duidelijk worden wie de nieuwe coach van Chelsea wordt en wat diens plannen met Hazard zijn. De kans dat die Hazard wil houden, is klein en dus lijkt het een kwestie van tijd voor de verhuur van Hazard aan Anderlecht kan worden afgerond.

Vieren in Carré

De speculaties rond een overgang van Hazard naar Anderlecht begonnen zondagavond toen de speler van Zulte Waregem gespot werd op het titelfeest van Anderlecht in de Carré. Volgens hem had dit echter niets te betekenen. Samen met Bryan Verboom ging hij gewoon wat ontspannen met hun vrienden Dennis Praet en Massimo Bruno.



anderlecht-online forum