Kindermans: "Talenten worden goed begeleid"

WOENSDAG, 22 MEI 2013, 15:29 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Buiten de eerste ploeg en de beloften konden heel wat jeugdploegen een titelviering organiseren. Zo werden de U19, U17, U15 en U12 kampioen en mochten in de provinciale reeksen de U14 en de U15 de titel vieren.


Daarbij komt ook nog eens de uitstekende prestaties van de jeugd op het Viareggio toernooi en dat van Stemwede. Ook gooiden de beloften hoge ogen in de NextGen competitie.

Jean Kindermans, hoofd van de jeugdopleidingen, is in de wolken met deze prestaties: "Het is een prachtig resultaat dat we met onze jeugd zoveel titels hebben behaald. Dit is een teken dat we op Anderlecht niet alleen talent hebben rondlopen, maar dat we dit talent ook goed begeleiden. De jeugdopleiding op Anderlecht doet goed werk, maar we mogen niet alleen kijken naar de resultaten. De opleiding en de vorderingen die deze spelers maken, zijn nog belangrijker. Laat ons hopen dat dit talent dan uiteindelijk kan doorstromen naar de eerste ploeg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.