Selectie Anderlecht - Zulte Waregem

ZATERDAG, 18 MEI 2013, 18:10 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"We spelen morgen de allerbelangrijkste wedstrijd van het seizoen", zo begon John van de Brom op de persconferentie waar hij de selectie voor morgen tegen Zulte Waregem bekend maakte.


Voldoende aan een punt
"We hebben genoeg aan een punt, maar daarvoor spelen is dodelijk. We spelen thuis in een vol stadion tegen de rechtstreekse concurrent, dus we moeten altijd voor de overwinning gaan. We hebben heel veel respect voor de tegenstander van morgen. Ze spelen een heel sterk seizoen en we zijn op onze hoede, maar we mogen enkel naar onszelf kijken. Het vertrouwen in de ploeg is groot en iedereen heeft zin in deze finale."

Volledig fitte kern
"Lucas Biglia is volledig genezen en Guillaume Gillet en Behrang Safari keren terug uit schorsing. Beter kun je je het niet wensen als coach. De laatste training is ook vlekkeloos verlopen. Iedereen is er klaar voor. We hebben de steun van onze supporters ontzettend hard nodig. Zulte Waregem moet voelen dat ze hier niks kunnen komen rapen. Kampioen worden we samen en de supporters moeten ons een hele wedstrijd lang naar de titel schreeuwen."

Selectie: Armenteros, Biglia, Bruno, De Sutter, de Zeeuw, Deschacht, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Kaminski, Kljestan, Kouyate, Mbokani, Nuytinck, Odoi, Praet, Proto, Safari, Suárez, Vargas en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.