Praet: "Ik had dipje vlak na winterstop"

DONDERDAG, 16 MEI 2013, 17:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dit seizoen werd het jaar van de doorbraak van Dennis Praet. In Het Laatste Nieuws blikt hij terug. Praet geeft toe dat hij een dipje kende, maar situeert dit na de winterstop en niet toen John van den Brom hem uit de ploeg liet.


In maart en april zat Praet meer op de bank dan hem lief was. Twee keer haalde hij zelfs de selectie niet. "Eerlijk gezegd begrijp ik dit nog altijd niet", zo geeft hij aan. Praet is wel blij dat hij met Van den Brom over zijn situatie kon praten. Volgens de jongeling staat zijn coach hiervoor open, meer dan Ariël Jacobs.

Van den Brom haalde Praet uit zijn team omdat hij een dipje had. De middenvelder geeft toe dat hij een periode minder was, maar dit was eerder. Praet vertelt dat hij zich na de winterstop minder fris voelde en wat vertrouwen miste. "Ik ging iets te veel nadenken en legde iets te veel druk op mezelf", zo zegt hij. Dat naar hem en Bruno gekeken werd toen de vedetten het lieten afweten, deed hem ook geen goed.

Voor de laatste twee wedstrijden heeft Praet naar eigen zeggen nog voldoende in de tank.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.