Jovanovic: "Zelfs Casillias maakt dit mee"

WOENSDAG, 15 MEI 2013, 08:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met slechts vier basisplaatsen tijdens de play-offs is Milan Jovanovic niet langer incontournable. De Serviër geeft toe dat hij ontgoocheld is. "Maar ik blijf me professioneel opstellen en train keihard", zo verzekert hij.


Volgens Jovanovic maken zelfs de allergrootsten dergelijke situaties soms mee. Zo verwijst hij naar Iker Casillias, die sinds enkele maanden op de bank is verzeild geraakt bij Real Madrid.

Ondanks zijn invallersstatuut, wil het bestuur van Anderlecht nog steeds met hem doorgaan. Dat werd onlangs aan Jovanovic en zijn makelaar nogmaals bevestigd. "Ik apprecieer dit enorm", zo zegt Jovanovic. De aanvaller wil op dit moment wel nog niet denken aan een nieuw contract. "Nu telt enkel een nieuwe titel."

Jovanovic benadrukt dat hij nog met geen enkele andere ploeg gesproken heeft. Na de laatste speeldag zal hij een gesprek hebben met Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock en dan zal hij beslissen waar zijn toekomst ligt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.