Einde verhaal Jovanovic bij Anderlecht?

DINSDAG, 14 MEI 2013, 09:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het lijkt er steeds meer op dat Milan Jovanovic zondag afscheid neemt van Anderlecht. John van den Brom lijkt niet meer op de Serviër, die einde contract is, te rekenen. Olympiakos en vooral Besiktas liggen op vinkenslag.


Tijdens de reguliere competitie was Jovanovic een certitude, maar in de play-offs verzamelde hij nog maar 257 speelminuten. Dat tegen Genk Sacha Iakovenko, van wie wordt aangenomen dat hij al getekend heeft bij Fiorentina, mocht invallen en niet Jovanovic, is ook een veeg teken voor de Serviër.

Met het bestuur heeft Jovanovic nog steeds een prima band en bij een titel kan hij nog steeds bijtekenen. De vraag is echter of hij dit zelf wil en het antwoord lijkt steeds meer 'neen' te worden. Het Nieuwsblad weet dat de Serviër de voorbije dagen met het bestuur gesproken heeft over zijn toekomst.

Drie jaar Besiktas?

Olympiakos en Besiktes lieten hun interesse al blijken, maar volgens Het Nieuwsblad sprak Jovanovic met nog geen enkele andere ploeg. De Turkse website Haber7 beweert echter dat er Jovanovic al een principeovereenkomst heeft bereikt met Besiktas. Jovanovic kan er voor drie jaar tekenen en 1,4 miljoen euro per jaar verdienen.



anderlecht-online forum