Bruno verkozen tot speler van de maand

WOENSDAG, 8 MEI 2013, 19:49 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Massimo Bruno is door de supporters verkozen tot speler van de maand april. Op RSCA TV dankt hij de fans en laat hij duidelijk horen dat hij tevreden is over zijn seizoen.


Tevreden over seizoen
"Ik ben tevreden over het seizoen, het kon haast niet beter voor mij. Daarvoor beloond worden doet altijd deugd. Het belangrijkste begint nu. Persoonlijk ben ik tevreden dat ik erin geslaagd ben in het eerste elftal van Anderlecht te geraken."

Doel is titel behalen
"Dit seizoen kwam ik bij de A-ploeg en besloot ik het maximale te geven, hopend op wat speeltijd. Dat is onverwacht goed gelukt en daarna ging alles heel snel. Ik werd in het kampioenschap en de CL opgesteld. Momenteel heeft iedereen hier maar één prioriteit en dat is de titel behalen. De titel winnen is het belangrijkste, dat zou mij echt tevreden stellen."

Vertrouwen winnen en behouden
"Als je zonder ervaring gelanceerd wordt, de eerste keer in de wedstrijd tegen Limassol, dan gaat het ineens heel snel. Het vertrouwen van de coach is zeker nodig. Ik heb ook echt m’n best gedaan, daardoor kon ik zijn vertrouwen behouden. Er waren ook wat mindere periodes toen ik op de bank verzeild geraakte."

Schade berokkenen bij tegenstander
"Mijn kwaliteiten heb je dit seizoen al een beetje kunnen zien. Ik ben een echte vleugelspeler die graag breed speelt. Ik ga op de verdediger af en probeer veel voorzetten te geven. Ik werk zo hard mogelijk om schade te berokkenen bij de tegenstander."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.