Anderlecht dankt zijn supporters

MAANDAG, 6 MEI 2013, 16:33 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

In een mededeling via de site danken de spelers, de staf en alle medewerkers van Anderlecht de fans voor de uitzonderlijke sfeer gisteren. De steun is bepalend geweest voor de overwinning.


"Wat we gisteren samen bereikt hebben is wat onze club groot maakt. Dankzij jullie hebben we de eerste stap gezet richting een titel waar we al een heel seizoen voor strijden. We zijn er nog niet, er blijven nog drie finales over. Daarom hopen we dat jullie de club blijven steunen zoals gisteren. Jullie hebben de spelers de nodige kracht gegeven om Standard Luik te verslaan", aldus Roger Vanden Stock.

Ook Herman Van Holsbeeck wenst nadrukkelijk hulde te brengen aan de twaalfde man. "Men beweert wel eens dat Anderlecht alleen maar successupporters telt. Daar is gisteren niets van gebleken. Al voor de wedstrijd zat de sfeer er goed in, mede dankzij de fan village aan het Lindeplein. Ook de prachtige tifo’s van de verschillende groepen supporters hebben extra energie gegeven aan onze spelers. We hebben de wedstrijd in de tribunes gewonnen. Ik ben opgetogen met de geoliede samenwerking tussen de fans en de club. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Ik nodig alle fans graag uit om op donderdag 9 mei om 10u30 de training te volgen in het Constant Vanden Stock stadion."



anderlecht-online forum