Selectie Anderlecht - Standard

ZATERDAG, 4 MEI 2013, 20:02 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag om 14u30 ontvangt Anderlecht thuis Standard, dit in het kader van de zevende speeldag van de Play-offs. Winnen is de boodschap, dat beseft John van den Brom maar al te goed.


"Na twee opeenvolgende nederlagen moet je gewoon winnen als je kampioen wil worden. Een punt is niet voldoende. Anderlecht moet opstaan, er is geen enkel excuus meer mogelijk."

"Standard is een sterke ploeg en we mogen niet meegaan in hun fysieke spel. We mogen enkel naar onszelf kijken en we moeten doen wat we het beste kunnen. Dat is voetballen. We hebben ons opgetrokken aan het goede spel dat we brachten in Brugge. Het gevoel in de groep zit goed en het niveau op de trainingen stemt me zeer positief’, aldus de coach.

Selectie: Biglia, Bruno, Cyriac, De Sutter, De Zeeuw, Deschacht, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Kaminski, Kljestan, Kouyate, Mbokani, Najar, Nuytinck, Praet, Proto, Safari, Suarez, Vanden Borre, Vargas en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.