Suarez enig geheim wapen dat knalt

VRIJDAG, 3 MEI 2013, 09:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez, Ronald Vargas, Goh Bi Cyriac en Anthony Vanden Borre moesten de geheime wapens worden die Anderlecht in de play-offs naar ongekende hoogten zouden stuwen. Van dit viertal kwam enkel Suarez nog maar in actie.


Een heel seizoen lang werden Vargas en Cyriac klaargestoomd voor de play-offs. Anderlecht betaalde eind 2012 een dure stage in de Verenigde Staten en toen ze mee konden op winterstage, waren er euforische geluiden te horen. Toen eind januari Vanden Borre terugkeerde en half februari de transfer van Suarez afsprong, kon het geluk helemaal niet op: Anderlecht zou in de play-offs over een superteam beschikken.

Nu het zo ver is blijkt het tegendeel waar te zijn. Vargas sukkelt ook in 2013 van de ene blessure in de andere en de andere drie staan er na een lange inactiviteit niet zo snel als verwacht, of beter: als gehoopt. Enkel Suarez toonde tot nu toe al zijn waarde. Aanvankelijk kon hij zijn gebrek aan matchritme niet verstoppen, maar zondag in Brugge liet hij bij momenten vlagen van zijn klasse zien. Heel Anderlecht hoopt dat dit slechts het begin was en hij de volgende vier wedstrijden paars-wit de titel kan bezorgen.



anderlecht-online forum