Anderlecht - Brussels: 3-0

ZATERDAG, 19 MAART 2005, 21:55 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft deze avond zijn wedstrijd tegen Brussels met 3-0 gewonnen. Brussels had niet veel te zeggen in het Astridpark. Anderlecht haalde het simpel en komt nu op 9 punten van Brugge.

Brussels ging Anderlecht met een versterkte defensie, met Crasson als een ouderwetse libero, tegemoet. Dat leverde "succes" op, in de 1e helft toch. De thuisploeg was vrij voortvarend begonnen met 3 keer Zetterberg aan de basis,maar Brussels ging met 0-0 de rust in.

Na de koffie viel de goal wel. Zetterberg zwiepte een hoekschop op het hoofd van Jestrovic, 1-0 na een uur. Het hek was van de dam, want Tihinen en Zetterberg stelden de logische zege veilig.

SCORE: 3-0
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
Doelpunten: 57' Jestrovic 1-0, 84' Tihinen 2-0, 90' Zetterberg 3-0

Anderlecht: Van Steenberghe, Vanden Borre, Kompany, Tihinen, Deschacht, Lovre (81' Deman), Vanderhaeghe, Zetterberg, Wilhelmsson (90' Gerk), Jestrovic, Aruna (78' Iachtchouk)

Brussels: Izgi, Crasson, Colpaert, Bruno, Theunis, Riise (72' Zezeto), Haydock (86' Greven), Culek, Sels, Snelders (63' Do Nascimento), De Camargo

Toeschouwers: 24.275
Scheidsrechter: Verbist



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.