Anderlecht ziet Zulte terug inlopen

ZONDAG, 17 MAART 2013, 09:55 - Michaël

Zaterdagavond speelde Anderlecht uit tegen Gent. Het keerde echter richting Brussel met maar 1 punt na een 1-1 gelijkspel. Deschacht kreeg ook nog rood in de blessuretijd.

Gent was heer en meester in de eerste helft maar miste de kansen. Van der Bruggen trapte op Proto, Mboyo kopte op de paal. Arzo scoorde, maar stond buitenspel. 5 minuten voor de rust scoorde Anderlecht met zijn eerste schot op doel: Jovanovic met een lobballetje.

Ook na de rust was Gent niet efficient genoeg, maar Kola kopte de bal toch nog voorbij Proto. Of was de bal niet achter de lijn? Deschacht kreegt in de slotfase nog rood voor een slag.