Debuut Vanden Borre komt steeds dichter

DONDERDAG, 21 FEBRUARI 2013, 09:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het gaat goed met Anthony Vanden Borre. Als deze positieve trend wordt verdergezet, kan hij volgens Het Laatste Nieuws na de play-offs een contract voor twee jaar tekenen. Intussen staat hij ook dicht bij zijn debuut.


Conditioneel pikt Vanden Borre de draad snel weer op. Na zijn vertrek bij Genk zat hij een half jaar zonder club, maar onderhield zijn conditie wel individueel bij een fysical coach in de buurt van Valenciennes. Normaal gezien zou hij morgen voor het eerst aantreden met de beloften, maar deze wedstrijd is uitgesteld door de goede prestaties van de Anderlecht-jongeren in Viareggio.

Debuut tegen Genk of Mechelen

Verwacht wordt dat Vanden Borre binnenkort zijn opwachting maakt bij de A-ploeg. Mogelijk zit hij in de selectie voor de bekermatch van volgende week tegen RC Genk. De competitiewedstrijd tegen KV Mechelen van 9 maart lijkt echter realistischer.

Als Vanden Borre tijdens het seizoenseinde weet te overtuigen, kan hij na de play-offs een contract voor twee jaar tekenen bij de club waar hij in 2004 als 16-jarige debuteerde.

Bron: Het Laatste Nieuws



anderlecht-online forum