Hoe staat het met transfer Kanu?

DINSDAG, 19 FEBRUARI 2013, 08:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tegenstrijdige berichten vandaag in de kranten omtrent de transfer van Kanu. Het Nieuwsblad meldt dat de speler rond is met Terek Grozny en Anderlecht niet. Gazet van Antwerpen maakt dan weer gewag van een akkoord op clubniveau.


Volgens Het Nieuwsblad heeft Kanu een akkoord voor een contract van drie jaar en een loon dat beduidend hoger ligt dan zijn huidig salaris bij Anderlecht. Tussen de clubs is nog geen akkoord, schrijft deze krant. Het probleem is dat ook de ex-club van Kanu Barueri en enkele Braziliaanse zaakwaarnemers aanspraak maken op geld.

Als Anderlecht met hen overeenstemming bereikt, verhuist Kanu naar Terek. Het Nieuwsblad weet verder nog dat John van den Brom Kanu zondag nog graag wil gebruiken tegen Club Brugge.

In Gazet van Antwerpen valt wat anders te lezen. Deze krant schrijft dat een akkoord bereikt is tussen Anderlecht en Terek over een transfer-prijs van drie miljoen euro. Het percentage van de transfersom dat moet worden afgestaan aan de andere partijen vormt wel nog een probleem, zo schrijven ook zij.

Het Laatste Nieuws houdt het vandaag kort: deze krant meldt enkel dat er gisteren nog geen definitieve doorbraak kwam in de transfer van Kanu.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.