Marecek gelukkig met eerste doelpunt

ZONDAG, 10 FEBRUARI 2013, 11:38 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Marecek hield een dubbel gevoel over aan de wedstrijd tegen VVV-Venlo. De Tsjech maakte zijn eerste doelpunt in zijn professionele loopbaan, maar kwam tegen degradatiekandidaat VVV-Venlo niet verder dan een puntendeling (2-2).


"Het was inderdaad een belangrijke. Ik scoor bijna nooit, dus ik was heel blij, maar veel tijd om te juichen had ik niet. We moesten immers snel doorgaan om nog een goed resultaat te behalen. We hadden nog maar weinig tijd. Het was vervolgens lastig voor ons, omdat VVV zich terugtrok om de voorsprong te verdedigen. In de laatste tien minuten gingen we meer de lange bal spelen, met succes", aldus Marecek.

Desondanks de nederlaag nog vermeden kon worden was Marecek niet tevreden. "Ondanks die late gelijkmaker ben ik teleurgesteld in ons resultaat. We hadden moeten winnen. Van de andere kant: als je na rust met 0-2 achter komt, kun je misschien ook wel tevreden zijn als je nog 2-2 maakt. We hebben ons goed hersteld, maar toch voelt de 2-2 voor mij vooral als twee verloren punten."

Bron: voetbalprimeur.nl



anderlecht-online forum