De Boeck over Waasland-Beveren vs. RSCA

VRIJDAG, 8 FEBRUARI 2013, 15:49 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag gaat Anderlecht in de Jupiler Pro League op bezoek bij Waasland-Beveren. Met Glen De Boeck staat er een oude bekende van paars-wit aan het roer bij de Waaslanders. "Dit is veel meer dan een prestigeduel", aldus De Boeck.


Waasland Beveren heeft punten nodig om zich te redden en trainer De Boeck gaat dan ook voor de volle buit tegen Anderlecht. "Het is meer dan een prestigeduel. We willen ons redden door zelf punten te pakken", klonk het.

Anderlecht zal echter niet op volle kracht kunnen aantreden. Biglia en Jovanovic zijn afwezig, maar De Boeck ziet dit niet als een verzwakking: "Als ze willen, kunnen ze twee ploegen opstellen", reageert hij. De Boeck acht de sfeer bij paars-wit ook goed en verwacht dus een moeilijke partij voor zijn ploeg.

De Boeck heeft trouwens nog steeds uitstekende contacten bij Anderlecht. Daardoor kon hij ook spelers zoals René Sterckx en Mohammed Aoulad strikken van paars-wit. Zij werden uitgeleend.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.