Stadiondossier: Anderlecht neemt nota

DONDERDAG, 7 FEBRUARI 2013, 19:21 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De gemeente Anderlecht heeft een advies uitgesproken over de uitbreiding van het Constant Vanden Stock stadion. RSC Anderlecht neemt nota van het advies en herinnert eraan dat dit advies niet bindend is.


Op de website van Paars-wit is het volgende te lezen:

RSC Anderlecht wenst de beslissing van het College van Burgemeester en Schepenen af te wachten vooraleer de club zich uitspreekt over de grond van het dossier. De club is wel verbaasd over enkele elementen aangehaald in het advies waar de club reeds de nodige ingrijpende inspanningen voor geleverd heeft, zowel op vlak van het concept van het project als op vlak van de wedstrijd organisatie.

De club herbevestigt zijn innige band met de gemeente Anderlecht en benadrukt de wil om het stadion te vergroten met eerbied voor alle partners en actoren. RSC Anderlecht heeft altijd goed samengewerkt met de gemeente en hoopt dat de gemeente hetzelfde blijft doen in de toekomst.

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.