"Mbokani heeft het voordeel dat hij zo goed is"

DINSDAG, 5 FEBRUARI 2013, 08:24 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

P-Magazine kon Herman Van Holsbeeck en Olivier Deschacht strikken voor een interview. Beiden gaven ze hun mening over Dieumerci Mbokani. Zo heeft de spits bepaalde privileges die andere spelers bij Anderlecht niet hebben.


"Ik denk niet dat er bij Anderlecht één speler rondloopt die het moeilijk heeft met de privileges die Mbokani geniet", verklaart Deschacht. "Dieumerci houdt er een heel andere levensstijl op na en zaken zoals stiptheid heeft hij van thuis uit duidelijk niet meegekregen"

De verdediger gaat verder: "Sommige mensen moet je gewoon nemen zoals ze zijn. Natuurlijk heeft Mbokani het voordeel dat hij zo goed is."

Van Holsbeeck benadrukt dan weer de begeleiding van dergelijke spelers: "Spelers zijn mensen en zijn dus ook verschillend. Mbokani mag af en toe te laat komen, maar voor de rest stelt hij zich professioneel op. Wij hebben de laatste jaren ervaring opgedaan met jongens die moeilijke momenten in hun leven hebben gekend. Nu zijn we als club klaar om zo'n mensen de begeleiding te geven die ze nodig hebben."

Bron: nr10.be



anderlecht-online forum