Selectie Anderlecht - Standard

ZATERDAG, 2 FEBRUARI 2013, 19:44 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen speelt Anderlecht thuis tegen Standard. Naar aanloop van deze wedstrijd heeft van den Brom zijn selectie bekendgemaakt. Zoals verwacht is Mbokani er niet bij. De trainer kan trouwens rekenen op een volledig fitte kern.


"Iedereen is fit voor de wedstrijd. Enkel Mbokani ontbreekt, maar ik had eerlijk gezegd ook nog niet op hem gerekend voor deze wedstrijd. Als coach is dit jammer, maar ik doe er niet moeilijk over want ik heb met Tom De Sutter een fantastische vervanger. Ik heb alle vertrouwen in hem", vertelt de trainer.

In de heenwedstrijd verloor paars-wit, na een tumultueuze wedstrijd met 2-1 van Standard. "Ik hou daar heel slecht herinneringen aan over. Wat op Sclessin gebeurde, had niets met voetbal te maken. Die incidenten heb ik niet nodig om mijn spelers te motiveren. Ik wil geen vechtmatch morgen. Wij kunnen heel mooi voetballen en dat willen we tonen aan onze supporters."

Selectie: Armenteros, Biglia, Bruno, Canesin, De Sutter, de Zeeuw, Deschacht, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Kaminski, Kanu, Kouyate, Kljestan, Nuytinck, Praet, Proto, Odoi, Safari, Vargas en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.