De Boeck: "Heel blij met Aoulad en Sterckx"

VRIJDAG, 1 FEBRUARI 2013, 08:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Glen De Boeck is de drijvende kracht achter de transfers van Aoulad en Sterckx naar Waasland-Beveren. Hij kijkt er alvast naar uit om met deze nieuwe jongens te werken.


De Boeck gelooft in het potentieel van de nieuwkomers en denkt dat ze een meerwaarde kunnen betekenen voor zijn ploeg Waasland-Beveren.

Aoulad heeft nochtans niet de beste reputatie. Bij Charleroi werd hij weggestuurd en vorig seizoen lag hij ook al overhoop met Brussels-preses Johan Vermeersch. Toch wenst De Boeck hem een kans te geven. Hij vertrouwt ook nog wel op het inschattingsvermogen van zijn ex-club Anderlecht: "Als Anderlecht hem haalt, kan hij zeker voetballen", zegt hij.

Ook in René Sterckx gelooft De Boeck heel hard. Al kan zijn blessuregevoeligheid nog roet in het eten gooien. De Boeck maakt echter de vergelijking met Iachtchouk. Die lag bij paars-wit constant in de lappenmand, maar blesseerde zich later bij Cercle amper.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.