Extra training voor ex-aanvoerder Walter Baseggio

ZONDAG, 20 FEBRUARI 2005, 09:35 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Van de spelers die tegen Lierse in actie kwamen, moesten alleen de uitgesloten Aruna en Baseggio zich gisterochtend aanmelden voor de training. De andere spelers kregen hun huiswerk voor het weekend mee.

Zij moesten een individueel programma met de hartslagmeter om afwerken. Baseggio kreeg dat gunstregime niet. Dat is vreemd, zeker als hij enkele dagen voordien ook nog zijn aanvoerdersband aan Pär Zetterberg moest inleveren.

"Over die beslissing heb ik geen opmerkingen van Walter gehoord", aldus Vercauteren. "Dat hij zich vandaag ( gisteren, nvdr ) moest aanbieden de training, heeft te maken met de voorbije week. Baseggio weet dat. Wie zijn werk de hele week doet en zich aan de taken en de afspraken houdt, krijgt huiswerk mee en hoeft niet te komen op zaterdag. Op wie iets aan te merken valt of training nodig heeft, komt naar hier. Deze week is dat het geval voor Walter. Volgende week gaat dat misschien op voor iemand anders. Dit is zeker niet persoonsgebonden. Al is het goed dat hij zich afvraagt waarom dit gebeurt."

Baseggio, zoals steeds de vriendelijkheid zelve, hield het op: "Ik kreeg geen uitleg waarom ik moest komen. Voor het overige heb ik niets te zeggen."



anderlecht-online forum