Peersman: "Het gaat redelijk goed met mij"

MAANDAG, 14 FEBRUARI 2005, 17:52 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

In Het Nieuwsblad praat Anderlecht-doelman Tristan Peersman voor de eerste keer over zijn blunder tegen Sint-Truiden. "Het gaat redelijk goed", zegt Peersman.


"Al twee weken probeer ik in alle stilte keihard te trainen. Ik werk stap voor stap, probeer alle ellende van de voorbije maanden te vergeten. Soms lukt dat, soms niet."

"Na Sint-Truiden heb ik heel veel steun gekregen. Van Vincent Kompany in de eerste plaats, die me na die stomme treffer overeind trok. Vincent en ik hebben ongeveer hetzelfde karakter. Soms een beetje nonchalant, maar goed van inborst. Ik heb van heel veel ploegmaats steun gehad. De sms'jes waren niet te tellen."

Dat Peersman mentaal te broos is, pareert de doelman meteen. "Die criticasters verwijs ik naar mijn revalidatieperiode van meer dan drie jaar. Dat was mentaal de moeilijkste periode uit mijn carrière. Net zo lastig als wat ik nu doormaak. Niemand wet hoe hard je moet knokken om vanuit het niets terug te keren op topniveau."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.