Co Adriaanse wil graag naar Anderlecht of Brugge

MAANDAG, 14 FEBRUARI 2005, 17:50 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

Co Adriaanse, momenteel aan de slag bij AZ dat verrassend op de tweede plaats staat in hoogste Nederlandse voetbalafdeling, wil volgend seizoen graag aan de slag bij een Belgische topclub.


Co Adriaanse kondigde al aan dat hij na dit seizoen stopt bij AZ. "Ik heb het maximum uit deze ploeg gehaald, het is tijd dat ik opstap", zegt hij. "Ik wil naar het buitenland, België bijvoorbeeld." Dat is alvast goed nieuws voor Anderlecht en mogelijk ook voor Club Brugge. Op de forums van beide clubs, valt te lezen dat de Nederlandse coach erg gewild is door de supporters. Bij Anderlecht valt Vercauteren tot het einde van dit seizoen in voor Broos, Sollied doet erg geheimzinnig over zijn toekomst bij Club Brugge.

Co Adriaanse is duidelijk, hij ziet een overgang naar Anderlecht of Club Brugge zeker zitten. "Ik zou het een geweldige eer vinden mocht ik volgend seizoen voor één van de twee topclubs in België kunnen werken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.