Peersman opnieuw in selectie bij Anderlecht

VRIJDAG, 11 FEBRUARI 2005, 19:44 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Kersvers Anderlecht-trainer Franky Vercauteren heeft vrijdag zijn 19-koppige selectie bekendgemaakt voor de wedstrijd van zaterdag tegen Oostende.

Doelman Tristan Peersman is voor het eerst sinds de wedstrijd op Sint-Truiden (22 januari), bij de groep. Er is nog niet beslist of Peersman, die in Sint-Truiden na een flater zelf om zijn vervanging vroeg, onder de lat of op de bank start.

"Veel veranderingen moeten niet in het basiselftal worden verwacht. Ik heb slechts één werkdag met de volledige groep kunnen werken, het is moeilijk om daaruit onmiddellijk conclusies te trekken", zegt Vercauteren op de website van Anderlecht. Of Peersman ook effectief aan spelen zal toekomen wil Vercauteren nog niet kwijt. "Ik heb daarnet een gesprek gehad met Tristan, momenteel is hij aan het praten met een psycholoog. Een psycholoog die er overigens is voor de hele groep en de trainers. Zaterdag zullen we de knoop doorhakken en beslissen wie in doel start." De rugproblemen van Vincent Kompany lijken verleden tijd, de verdediger is fit voor de wedstrijd. Vanden Borre en Gerk maken geen deel uit van de selectie. Vercauteren laste vrijdag een training achter gesloten deuren in en zal dat naar alle waarschijnlijkheid wekelijks doen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.