Malaga te sterk voor Anderlecht

DONDERDAG, 4 OKTOBER 2012, 11:22 - Motivee

Anderlecht heeft zijn tweede wedstrijd in de Champions League niet kunnen winnen. Het verloor thuis met 0-3 van een te sterk Malaga. Anderlecht werkte hard maar het mocht niet baten. Proto kroonde zich man van de match.

Met een wereldsafe hield Proto Anderlecht tijdens de eerste helft in de match. Even later werd de bal na een hoekschop voor Malaga slecht weggewerkt en met een prachtig schot maakte Eliseu net voor rust 0-1.

In de tweede helft bracht Van den Brom Kljestan in de plaats van Bruno, maar Anderlecht kon het niet meer belopen.

Malaga kreeg terecht een strafschop die feilloos werd omgezet door Joaquin. Later lobde Eliseu simpel over doelman Proto en maakte zo zijn tweede van de avond.

Anderlecht kwam in de slotfase nog dicht bij een eerredder maar Mbokani tikte de bal over.

Malaga staat alleen aan de leiding in groep C, Anderlecht blijft derde met 1 punt, nadat Milan won bij Zenit met 2-3.

Resultaat: 0-3
Goals: 45' Eliseu 0-1,57' Joaquin 0-2, 64' Eliseu 0-3

RSC Anderlecht: Proto, Deschacht, Nuytinck, Kouyate, Wasileswki, Gillet, Biglia, Jovanovic (59' Iakovenko), Kanu, Bruno (46' Kljestan), Mbokani
Malaga: Caballero, Weligton, Demichelis, Camacho, Joaquin (74' Duda), Saviola (66' Santa Cruz), Monreal, Iturra, Eliseu, Sanchez, Isco (81' Seba)

Geel: Kouyate, Mbokani, Wasilewski, Gillet, Demichelis, Iturra, Sanchez,

Stadion: Vanden Stock
Scheidsrechter: Kasai