Voltijdse persman - Nieuwe assistent voor Van Holsbeeck

WOENSDAG, 9 FEBRUARI 2005, 13:14 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Het ontslag van Hugo Broos is maandag verspreid in een perscommuniqué. Niemand wilde toen wat uitleg geven, wat ongelukkig was. De club kondigt nu aan een voltijdse persman aan te trekken.


Vrijdag zullen preses Vanden Stock en manager Van Holsbeeck de spelers in elk geval toespreken en op hun plichten wijzen. Van Holsbeeck: "Sommige spelers hadden het moeilijk met Broos, nu hij weg is, is het aan hen om te reageren."

Van Holsbeeck zegt dat de spelersgroep "te veel macht" heeft. Glen De Boeck: "Ik hoop dat de spelers lessen trekken. Ze moeten voor de spiegel gaan staan."

Verder zal Herman Van Holsbeeck voortaan geassisteerd worden door René Trullemans (55), die officieel de titel van financieel en administratief directeur draagt.

Trullemans is al sinds het voorjaar van 2004 in dienst bij Anderlecht. Voordien werkte hij bij de computergigant Hewlett-Packard. Robert De Pot, de assistent van ex-manager Michel Verschueren, zet een stapje terug en houdt zich bezig met de internationale relaties.



anderlecht-online forum