Anderlecht - Lokeren: 3-0

ZATERDAG, 29 SEPTEMBER 2012, 21:59 - Michaël

Anderlecht heeft zaterdagavond met 3-0 kunnen winnen van Lokeren. Dankzij deze overwinning blijft het leider Brugge op de hielen zitten. Doelpuntenmakers deze avond waren twee keer Mbokani en jawel, Deschacht!

Het was wachten op de tweede helft vooraleer de doelpunten vielen. Maar na de openingstreffer van Mbokani was het hek van de dam en ging het vlot voor paars-wit. Zo kon amper 8 minuten na de 1-0 Olivier Deschacht de score verdubbelen. Enkele minuten voor affluiten besliste Mbokani de wedstrijd en legde de 3-0 in de netten.

De wedstrijd was een generale repetitie voor de volgende wedstrijd, nu woensdag tegen Malaga. KV Mechelen, tegenstander in de Beker van België, verloor met 2-1 op het veld van Genk.