Deschacht trouw aan Anderlecht

ZATERDAG, 29 SEPTEMBER 2012, 12:16 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Deschacht was maanden buiten strijd met een enkelblessure en de verdediger dacht nooit meer voor Anderlecht uit te komen. Jacobs liet de speler links liggen maar toch gaf Olivier niet op.


"Ik heb telefoons gehad met mooie aanbiedingen. Maar mijn karakter staat niet toe om op te geven. Ik ben terug nu.", begint hij. "Ik wist dat ik zou genezen en weer in vorm zou raken, maar daar had ik wedstrijden voor nodig en die heb ik nooit gekregen onder Jacobs. Hij verwachtte dat ik meteen top zou zijn. Onmogelijk. Biglia had ook twee maanden nodig na zijn schouderblessure."

Hij is al 11 seizoen lang aan de slag bij Anderlecht en zijn contract loopt nog tot 2015: "Ik ben geen makkelijke figuur of jaknikker en dat is waarom ik zoveel heb bereikt. Goede karakters en brave jongens slagen niet op Anderlecht. We moeten allemaal een fout kantje hebben, alleen dan houd je het vol."

"Misschien speel ik later nog ergens voor het plezier met vrienden, maar niet bij een andere eersteklasser. Ik zal dan al 35 zijn. Op die leeftijd zal ik de verwachtingen toch nooit helemaal kunnen inlossen."

Bron: voetbalprimeur, HLN



anderlecht-online forum