"Gelegenheid om verleden te begraven"

WOENSDAG, 26 SEPTEMBER 2012, 10:25 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Bijna een jaar geleden liep Vargas tegen Rupel Boom een nieuwe zware knieblessure op. Deze avond zal hij tegen Boussu Dour in de basis starten. "Voor mij is het een gelegenheid om het verleden te begraven", aldus de speler.


"Het is niet omdat het weer om een bekermatch gaat, dat ik daarover ga beginnen te piekeren. Ik heb alle negatieve gedachten uit mijn hoofd gebannen. Mentaal kan niets me uit mijn lood slaan."

Net als bijna al de spelers is ook hij tevreden over van den Brom: "Tot het voorbije weekend heeft hij me nooit gezegd dat hij me zou opstellen. Ik hield mezelf voor dat ik geduld moest oefenen en dat mijn kans zou komen. Eerlijk gezegd: toen ik zaterdag het team zag spelen bij Zulte Waregem, vroeg ik me echt af wie hij eraf zou nemen om mij te lanceren. Alle spelers op de posities waar ik terecht zou kunnen, speelden goed. Het zou niet simpel worden."

"Toen de coach me meenam naar Milaan, zag ik dat als een teken van vertrouwen. Ik begreep dat hij op het goede moment wachtte om me weer te brengen."

Sporza.be, dhnet



anderlecht-online forum