Selectie Anderlecht - Boussu Dour

DINSDAG, 25 SEPTEMBER 2012, 18:31 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Van den Brom heeft deze namiddag zijn selectie bekend gemaakt voor de wedstrijd nu woensdag tegen Boussu Dour, dit in het kader van de Beker van België. Verschillende spelers uit de kern krijgen rust.


Zo doet de Nederlander woensdag zeker geen beroep op Milan Jovanovic, Olivier Deschacht, Lucas Biglia, Dieumerci Mbokani, Guillaume Gillet en Cheikhou Kouyate. Ze krijgen echter geen vrijaf maar zullen woensdag een training afwerken in Neerpede.

"Ik kan zo'n selectie doorvoeren in mijn kern omdat we gewoon een heel ruime kwaliteitsvolle selectie hebben. Als je ziet wie er woensdag nog op het veld staat, dan is dat gewoon een kwaliteitselftal. Je moet zeker niet denken dat we de Beker niet serieus nemen, ik heb altijd aangegeven dat we in elke competitie een rol willen spelen. Maar in onze overvolle kalender is het een goed moment om een paar spelers die de afgelopen weken heel veel hebben moeten spelen én reizen, zoals bepaalde internationals, wat rust te gunnen."aldus van den Brom. "

Selectie: Bedi, Bruno, Canesin Matos, De Sutter, Hawsawi, Iakovenko, Juhasz, Kabasele, Kaminski, Kanu, Kljestan, Molins, Nuytinck, Praet, Proto, Safari, Vargas, Wasilewski

rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.